Общи Правила и Условия

 

Препоръчваме внимателно да прочетете тези условия, преди използването на сайта.

Те обвързват всички потребители, натиснали на хипер-връзка или бутон разположен на сървъра и страниците на

buket-bg.com

 

С използването на buket-bg.com, Вие като потребител потвърждавате че сте съгласни с тези правила и условия.

Ако не приемате, моля не използвайте този сайт. 

 

buket-bg.com запазва правото си да променя тези правила и условия по всяко време. Препоръчваме Ви да проверявате тези общи условия периодично, за да се запознаете с промените.

 

buket-bg.com полага всички усилия състава на сайта да е коректен, но не поема гаранция за точноста на публикуваната информация, поради възможност от технически грешки и пропуски. 

 

От страна на потребителя или друго трето лице - копиране, публикуване, публично разпространиение, променяне или позоваване на материали от buket-bg.com е забранено. Изключение правят случаите, когато е договорено в писмена форма със собствениците на сайта.

 

Предоставянето на лична информация от потребителите е с цел по-добро обслужване, и е изцяло доброволно.

buket-bg.com не приема отговорност за каквато и да е конфиденциална или защитена информация от потребителите си

и се счита за неповерителна и незащитена от права.

 

buket-bg.com има право да променя информация за продуктите в сайта си (включително цени) по всяко време,

без да дължи предварително уведомление.

Поръчка:

За поръчка, въведете Вашите персонални данни, за да можем да се свържем с Вас. Данните, които предоставяте се използват само за да можем да обработим поръчката Ви. След като получим Вашата заявка, ще се свържем с Вас

по телефона, който сте оставили за обратна връзка. Ще уточним деня за доставка на поръчката Ви, както и други подробности които могат да бъдат важни.

 

Доставка:

 

За всички градове в които има офис на Еконт, поръчките се доставят обикновено на следващия работен ден, освен ако не възникнат обстоятелства, независещи от нас. За останалите дестинации доставката е в срок до 3 работни дни,

в зависимост от графика за посещения на куриерската фирма. Доставки се извършват в работни дни, между 09:00

и 17:00 часа и в събота от 09:00 до 13:00 часа.

Поръчки направени до 15:00 часа в работен ден и до 11:00 часа в събота, се обработват същия ден. buket-bg.com запазва правото си да променя срока на доставката, поради непредивидими причини свързани с куриера, транспорта или други условия свърани с доставката.

 

За поръчки направени до офис на Еконт се заплаща куриерска услуга в размер на около 5 лв. в зависимост от стойността на наложеният платеж, и около 7 лв. в зависимост от наложеният платеж  ако е до личен адрес. По желание на клиента, изпращаме и като пощенска пратка до офис на Еконт за артикули с ниска стойност – като там куриерската услуга е около 3 лв. в зависимост от стойността на наложеният платеж. За повече информация свързана с куриера, моля прочетете актуалните общи условия на Еконт чрез техния сайт.

 

Преглед и тест:

 

При получаването на стоката, потребителят е длъжен незабавно да я прегледа и в случай, че констатира явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари, незабавно да информира лицето извършващо доставката. Ако потребителят не направи това, стоката ще се смята за одобрена, и потребителят губи правото по-късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци или липсата на някой от придружаващите я аксесоари. Рекламации на закупени чрез онлайн магазина стоки се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно сроковете

и условията на търговската им гаранция.

Плащане:

 

Плащането се извършва в момента на доставката. Всяка пратка е винаги с опция за преглед и тест, преди да бъде извършено плащането. След като потребителят приеме продуктът/ите от куриерът, той се задължава да заплати цялата стойност на продукта предоставен на него, с услугата ‘наложен платеж’, в момента на доставката на стоката.

 

Връщане на продукт/и:

 

Потребителя има право да се откаже от поръчката в двуседмичен срок от получаването й, само ако продукта не е използван, и не е нарушена целоста на опаковката му и търговския му вид, съгласно условията на чл.55 от ЗЗП.

В такъв случай, след като получим върнатия продукт, възвръщаме сумата за стоката, на клиента. Транспортните разходи по получаването и връщането са за сметка на потребителя, освен в случаите когато се касае за несъответствия с публикуваното в сайта. 

 

Други:

 

buket-bg.com се ангажира да предоставя само продуктите / услугите описани в сайта, по начина по който са представени. Цялата информация в сайта включително, но не само - дизайн, наличности, цени и местонахождение на стоките е валидна, само към момента на предствянето й. buket-bg.com запазва правото по всяко време, да я променя без предупреждение. Pотребителя се ангажира да проверява редовно условията за ползване на сайта, както и представената информация за цени, наличности и т.н, за да е своевременно информиран в случай, че в същите са настъпили някакви промени. 

 

buket-bg.com не носи отговорност за съдържанието и безопасността на сайтa, или сайтове към които препращат линкове публикувани на настоящият сайт. Кликването върху такива линкове и използването на сайтове, към които същите препращат се извършва от потребителя на настоящия сайт, изцяло на собствен риск и отговорност.

 

Всяка направена поръчка ще бъде считана от страна на buket-bg.com за редовна, ако при направата и са използвани данни, които системата е приела за валидни, независимо от това дали същите са използвани от лице различно от титуляра, или от неовластено лицe. 

 

Защита на личните данни:

 

С приемането на настоящите общи условия, потребителят дава безсрочното си изрично и безусловно съгласие, до евнтуалната му изрична писмена отмяна, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от buket-bg.com, и/или упълномощени от дружеството трети лица, включително, но не само: дружества извършващи куриерски услуги, и др., за целите на изпълнението на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчана стока, както и за всякакви други незабранени от закона цели. 

 

 

За неуредените в настоящите общи условия въпроси, се прилагат разпоредбите на действащото в Република България законодателство.

 

За повече информация или въпроси, моля

  • Facebook - Black Circle

КОНТАКТИ:

0879926422

shop.buketbg@gmail.com

 
Всички права запазени buket-bg.com @ 2019